Portfolio

project portfolio

N. Benschop Elektrotechniek

december 2023


N. Benschop Elektrotechniek

Realisatie website nbenschopelektrotechiek.nl


In opdracht van N. Benschop een eenvoudig innovatieve website gerealiseerd.

Kolibrie Services

zomer 2023 - heden


Diverse particuliere projecten

Energieadvies & Onderhoud Vastgoed


Voor verschillende particuliere klanten energieprestratie-, verduurzamings- en onderhoudsopdrachten uitgevoerd. 

Heijcon

mei 2023 - juli 2023


Het Nieuwe Wonen

Projectondersteuner 


Bijgedragen aan een optimalisatie van de processen door middel van geautomatiseerde datavisualisatie in Power BI van de (status van) geleverde diensten aan de opdrachtgevende gemeenten. Voor de vrijwilligers heb ik van de bezoekformulieren online invulformulieren ontwikkeld. De daarmee verzamelde data kan geautomatiseerd geïmporteerd worden in de registratiesoftware en bezoekverslagen samenstellen. 

De Parel

augustus 2022 - heden


De Parel

Sous-chef 


De keuken in Zalencentrum De Parel is voor mij de plek waar hobby en werk samenkomen als het gaat om gasten te laten genieten van een heerlijke maaltijd of tussendoortje. Als vervanging bij afwezigheid van de chefkok zorg ik voor met name vers en in eigen keuken gemaakte diners en buffetten.

Heijcon

augustus 2022 - mei 2024


Ontmoeting

Coördinatie onderhoud vastgoed


In opdracht van Heijcon voor Ontmoeting coördinatie van het dagelijks correctief onderhoud van het vastgoed. Het aannemen en beoordelen van storingen en meldingen, het aansturen van de juiste onderhoudspartijen en het onderhouden van contacten met verhuurders, pandeigenaren en leveranciers.


Sinds 2023 zijn de werkzaamheden uitgebreid met het coördineren van het preventief onderhoud, verduurzaming, assetinventarisaties, inspecties, onderhoudswerkzaamheden en -contracten met onderderaannemers etc. 

Heijcon

maart 2022


Sliedrecht voor Oekraïne

Realisatie website sliedrechtvooroekraine.nl


In opdracht van Heijcon voor de werkgroep Sliedrecht voor Oekraïne een website gerealiseerd. Geheel ter ondersteuning van de opvang van oorlogsvluchtelingen. Met zowel een afgeschermd gedeelte met praktische informatie voor de gastgezinnen als voor de gasten (in het Russisch). 

Heijcon

februari 2022


Heijcon

Realisatie website heijcon.eu


In opdracht van Heijcon een eenvoudig informatieve website gerealiseerd.

APH Groep

november 2020 - mei 2024


APH Beheer en Onderhoud

Coördinatie beheer en onderhoud vastgoed


In opdracht van APH Groep coördineren, aansturen en ook zelf als onderhoudsmonteur uitvoeren van vastgoed onderhoudswerkzaamheden voor klanten uit de portefuille van APH Beheer en Onderhoud. 

APH Groep

oktober 2020 - december 2022


Eteck

Assetinventarisatie technische installaties


In opdracht van APH Groep voor Eteck de projectcoördinatie voor assetinventarisatie uitgevoerd. Alle assets met betrekking tot de technische installaties die zorgen voor levering van duurzame warmte, verkoeling en warm tapwater zijn geïnventariseerd en in een FMIS-applicatie ondergebracht. Eteck kreeg daarmee de mogelijkheid eenvoudig meerjarenplannen, inspecties en storingsbeheer uit te voeren. 

unsplash